040 - 2415949
demol@hetzuidenprojecten.nl

Vacature werkvoorbereider (calculaties/projectleider)

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider, die ook calculaties uitvoert en projecten leidt. Deze baan is dan zeker ook niet standaard. Pak jij deze kans?

Dit ga je doen.
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offerte aanvragen, aan de hand van tekeningen en het bestek. Je maakt calculaties en stelt offertes op. Daarnaast bereid je de door jou gecalculeerde projecten voor, en bezoekt deze projecten voor aanvang.

Concreet betekent dit: 
De volledige calculatie en werkvoorbereiding van toegewezen projecten ligt in jouw handen
Denk hierbij aan;
Contacten met leveranciers, t.a.v. producten, levertijden en prijzen
Het plannen en bewaken van de uit te voeren werkzaamheden
Begeleiden van de stoffeerders en installateurs tijdens het project

Dit ben jij.
Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau,
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
Als persoon ben je ondernemend en klantgericht. Je kunt goed zelfstandig werken, maar schuwt het zeker niet om de samenwerking op te zoeken. Daarnaast voel jij je thuis in de informele bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Je bent leergierig en bereid om verschillende cursussen te volgen en certificaten te behalen. Door jouw kennis, kunde en enthousiasme weet je klanten te binden en daar haal jij je plezier uit.

Dit bieden wij.
In eerst instantie een contract voor 12 maanden, met uitzicht op vast bij goed functioneren
Fulltime functie, 32-40 uur per week
Salarisindicatie €3.500 – €4.500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
Je werkt in een hecht team met leuke en betrokken collega’s.  Jouw loopbaan is belangrijk voor ons en daarom investeren we graag in opleidingen en trainingen. We luisteren naar je wensen en daarbij behoren ook zeker doorgroeimogelijkheden.

Welkom bij het Zuiden!?
Wij zijn een projectstofferingsbedrijf, een gedreven en ervaren organisatie. Flexibel en klantgericht met een geruime ervaring van meer dan 50 jaar. Met onze pragmatische aanpak ontzorgen wij vele opdrachtgevers. Wij leveren en verwerken harde- en zachte vloerbedekking, wandafwerking en raambekleding in diverse projecten in de gezondheidszorg, maar ook op scholen, kantoren en in de industrie.
Als integraal partner is ons bedrijf actief voor vele opdrachtgevers in de Benelux. Ons bedrijf bestaat uit een dynamisch en ervaren team met medewerkers welke allemaal hun sporen in de (complexe) projectinrichting hebben verdiend. Met kennis en enthousiasme zorgt ons team ervoor dat vloer-wand en raambekleding vakkundig geïnstalleerd wordt. Alle medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun eigen aandachtsgebied, maar als team complementair. Dit, in combinatie met de goede verstandhouding met onze klanten en toeleveranciers zorgt ervoor dat ieder project succesvol verloopt.

Ben je enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou, een goede voorbereiding is immers het succes van het project!

Enthousiast? Solliciteren kan via e-mail: demol@hetzuidenprojecten.nl